Vaknat På Fel Sida

”God” morgon, idag känner jag mig så jäkla irriterad, inget har fungerat som jag ville denna morgon och det har bara varit en massa strul so far. När vi kom med tunnelbanan till centralen så brukar vi ibland köpa något att dricka eller äta vid pressbyrån då vi vet att vi hinner med tunnelbanan mot kista, men idag var det en jobbig människa där som skulle fråga en jäkla massa saker som gjorde att vi missade vårt tåg, det resulterade i att älsklingen fick stressa till sitt jobb, jag fick stress sminka mig för att hinna springa till coop för att köpa frukost innan öppningen i receptionen, väl på coop köpte jag frukost som var helt onödigt då jag inte kunde hämta mitt smör vid godset då dom inte öppnar förrens vid kl 8 (vår kyl fungerar inte här i receptionen och har inte gjort det på snart 3 veckor så vi måste springa iväg till godset hela tiden och lämna/hämta vår mat där, så irriterande), så jag får äta en burk kvarg och 2 torra mackor nu, jag har fått ringa runt till 400 pers för att mottagaren till en besökare inte svarar och sen även lite annat jobbigt. Idag är helt enkelt en sån dag jag inte orkar med, vill bara åka hem igen och lägga mig under täcket för att sova lite till och förhoppningsvis vakna på rätt sida. Tur att det är fredag i alla fall men till helgen blir det ändå inte så mycket vila då jag både ska jobba på Esprit, fira min storebror som fyller år imorgon samt göra en massa annat skojigt. Ibland har man såna här dagar men det är bara att hoppas att dagen blir blir bättre under dagen.
jag hoppas att ni har haft en bra morgon och att ni har vaknat på rätt sida, kram kram ^^
stressad_70471230