30 Squats Every Day

Okej, det känns faktiskt lite bättre nu, efter lite frukost i magen och en stund att piggna till så har irritationen försvunnit, det känns skönt för jag vill ju inte pina mig igenom jobbet haha 🙂 Lite mer än halva dagen har ju ändå flugit förbi så inte långt kvar nu till helg 🙂 Kan ni förresten gissa vad jag gjorde på min lunch? När jag värmde min mat så fick jag ett ryck och gjorde 30 stycken ass to grass squats med hjälp av två paket med papper (jag har typ en kort hälsena eller nått som gör att jag inte kan sätta mig på huk utan att lyfta på hälarna, så för att komma djupt ner i en squat så behöver jag komma upp lite, som att man står på ca 3-4 cm klackar) så nu känner jag mig lite stolt över mig själv haha 😀 bestämde även där och då att jag ska köra 30 squats per dag i 19 dagar, med start idag och hela vägen fram tills jag och älsklingen sitter på planet mot Japan, så att jag kan forma rumpan lite, eller i alla fall träna den lite starkare. Det är ju bara 19 dagar kvar, iiihhhh nu är vi nere på 10o siffran och nu är det faan riktigt nära. Oj förlåt, jag ska inte svära haha, men jag kan itne förstå att det snart är dags att åka 😀 Ska man typ börja planera packningen nu… eller sen…. eller kanske redan nu ändå… jag måste ju köpa en bikini… ska jag göra det redan nu…. gaaahh det var så länge sen jag reste sist så vet inte hur jag ska bete mig haha gaaahhhh 😀 😀 😀
2014-08-22 13.06.51
2014-08-22 13.06.15
2014-08-22 13.06.37