16 Månader <3

Träningen gick bättre än förväntat faktiskt, jag trodde jag inte skulle orka gå i en så snabb hastighet då jag fortfarande har lite träningsvärk i mina framsida lår, samt att jag har lite ont i min vänstra ankel som ett resultat av att jag har gått så konstigt pga träningsvärken, men det gick väldigt bra ändå 🙂 Jag gick på hastighet 6,5 och jag hade säkert kunnat gå ännu snabbare om jag ville men jag lät det stanna där, så jag är nöjd. Försökte mig på lite mage efteråt men jag var så kissnödig att det bara gjorde ont i magen så jag körde snabbt 3*20 på en halv pilatesboll innan jag gick in i omklädningsrummet för att göra mig i ordning. Nu känns det i alla fall väldigt bra i kroppen, man känner sig så nöjd och stolt över sig själv efteråt så man får inte glömma att ge sig själv en klapp på axeln. Det är viktigt att alltid ge sig själv beröm när man har gjort något bra oavsett om det handlar om något man har fasat att göra och tycker är läskigt eller om det är något du alltid är van vid och gör regelbundet. Att ge sig själv beröm och säga att ”nu var du duktigt som tränade eller nu var du duktig som pratade inför klassen”, är väldigt värdefullt och ger en boost för en själv. Det är något jag själv måste ta efter, så då börjar jag nu; Du är så duktig Emilia som kämpar med din träning och som inte ger upp, you go girl, du grejar det här! 😀
Jag firar även 16 månader idag med min kärlek, tänk att vi redan har varit tillsammans så länge, men det känns både som längre och kortare konstigt nog. Det har varit 16 underbara månader, älskar dig honey <3
2014-08-21 10.05.06