Huvudvärk

Usch vilken huvudvärk jag har, den trycker på min vänstra framsida där vid tinningen och ögat så det känns som att ögat ska ploppa ur ögonhålan, inte så skönt men jag envisas som vanligt med att inte ta en huvudvärkstablett. Jag har nog alltid varit anti värktabletter, ville aldrig ha sånt när jag var yngre utan jag ville klara mig igenom smärtan… ehh okej, that’s weird Emilia haha men jag tror inte så mycket på tabletter. Men det är väl bättre det än att överdosera och ta en tablett så fort man får lite ont eller nått 🙂 Så jag tänker helt enkelt låta det gå över av sig själv, kommer nog ändå somna snart då jag är så trött så då är det nemas problemas med det 🙂
Har ni förresten tänk lite angående mitt förra inlägg om ungas psykiska ohälsa? När ni känner er redo eller när/om ni helt enkelt vill dela med er lite av er historia så får ni gärna göra det. Det är inget att skämmas för, alla mår dåligt och det är starkt av en att våga erkänna det och berätta det. Imorgon tänker jag nog skriva ihop ett litet inlägg om det här ämnent, men då mer baserat på min historia och mina erfarenheter och tankar kring det psykiska. Genom att dela med oss så kan vi stötta och hjälpa andra i samma sits och förstå att man inte är ensam <3 Nu blir det däremot lite serietittande, daahh man har ju självklart fastnat i realityshowernas klor och bara måste se allt så man hänger med i svängarna haha 🙂 Först så ska jag se klart de sista 10 minuterna av Masterchef season 5 som jag inte hann se klart på jobbet, sen så måste jag ju se Idol och deras audition, det är ju det bästa med Idol att se alla som ställer upp med in "skön"sång men sen när livesändningarna sätter igång så slutar jag kolla, är det några fler än jag som kör så? 😀 20140820_191434