3 Veckor

Gaaahhh nu är det prick 3 veckor kvar tills vi åker iväg 😀 Hur har tiden kunnat gå så fort? Det känns ju som att det var igår som vi sa att det var ca 43 dagar kvar, men nu är vi nere vid 21, iihiiihiii 😀 Har så mycket att hinna med innan dess så måste planera en massa så att jag kan bocka av allt, jag vill ju få in en loppis och sälja nästan allt jag äger men det verkar nog inte bli av då man säkert inte vill gå på loppis i 12 grader, blåst och regn. har för mig att SMHI har ”lovat” eller i alla fall sagt att sommarvärmen ska göra en comeback så vi håller tummarna för det 🙂
Annars då? jag mötte ingen älg igår på väg hem till min älskling, men varje gång det prasslade till i buskarna eller när något lät så blev jag lite rädd, har jag kanske fått lite men för livet pga det? 🙁 Men men, god morgon förresten, har ni sovit gott och vaknat på rätt sida av sängen? 🙂 Jag vaknade nog någonstans i mitten, var dödstrött men känner mig ändå glad då det inte är långt kvar, så jag småler för mig själv hihi Glöm inte att le ett stort leende idag för då kan ni se att dagen bli grym även om du vaknade på fel sida. Ett leende är den bästa accessoaren man kan ha och intalar en faktiskt att man är glad, så le le LE!!! 😀
Btw, ni vet säkert hur man gör en sån där nedräkning man ser folk göra på facebook inför sin resa, jag har inte förstått hur man gör så jag behöver hjälp, för jag vill också räkna ner haha 😀 KRAM!!!
jakgmkamg