HE CAME BACK!!!

Hahaha alltså guuuud, vet ni vem som gick ute på älsklingens tomt imorse när vi gick hemifrån? ÄLGEN GICK FAAN DÄR!!! Hade han kommit tillbaka för att avsluta det han påbörjade? 🙁 Det kändes som det, sjukt läskigt 🙁 Alltså att stå öga mot äga med ett så stort djur, skogens konung, som dessutom börjar springa/jogga mot en är jäkligt läskigt, man vet liksom inte vad man ska tro eller tänka, usch. Jat antar att det inte är alla som kan säga att dom har blivit halvt jagade av en älg haha 😉 Jag grät till och med lite sen när jag väl kom in i tryggheten hos älsklingen, inte för att jag var ledsen utan mer att det var en sån påträngande känsla och rädsla jag aldrig känt förut, hjärtat bultade som tusan och jag skakade lite, men hallå har man nästan blivit nedtrampad av en älg så känner man sig kanske inte tipptopp direkt haha 🙂
Men att ha sin starka karl vid sin sida gjorde min säker, så jag kunde i alla fall sova gott utan att drömma mardrömmar om att flera hundra älgar kommer inrusande genom dörren haha. Sitter dock lite halvtdöd här på jobbet nu, men jag lyxar till min frukost lite med att göra en enkel fruktsallad (!! haha på jobbet??!!) av honungsmelon och ett äpple, en grön fruktsallad fick det bli och sen min hallonkvarg till det, mums!
20140819_074156
20140819_074120
20140819_074126