Jagad Av En Älg

Jag skojar faan inte, jag är 100% seriös, en älg började springa mot mig. Jag trodde jag skulle dö, jag har faktiskt aldrig sett en vild älg förut, och mitt hjärta bankar riktigt hårt just nu och jag skakar. Det var på vägen till min älsklings hus som jag såg en skugga som jag först trodde var en människa men sen visade det sig att det var en älg. Jag stannade till och den svängde av, tur det, jag fortsatte gå lite och var ca 20 meter från huset, så kommer en älg till och nu är vi riktigt nära. Det första som gick genom huvudet var ”är älgar farliga?”, jag har aldrig tänkt på det innan, så dum som jag är så tar jag en bild, ser hur älgen vänder huvudet mot mig och börjar gå mot mig i snabba steg och tar sedan ett litet spring. PANIIIIIIIK! JAG KOMMER BLI NEDTRAMPAD AV EN ÄLG, JAG KOMMER DÖÖÖÖ!!! fort som attan så springer jag mot huset och som tur är så gick älgen vidare mot sin kompis. Jag har aldrig varit så rädd tidigare, jag trodde på riktigt att jag skulle dö eller i alla fall bli allvarligt skadad, fyyy tusan alltså, vad mitt hjärta slår fort. Usch det var ingen rolig upplevelse…
20140818_211103
20140818_211055