Ett Bakverk Till

Ohhneeej, har jag ätit ett bakverk eller något sött så vill jag alltid ha mer och idag hände de, jag bröt min inte-äta-sött-tills-vi-reser deal igen när jag åt en blåbärs&vitchoklad muffins på Espresso House när jag var här och snackade en massa skit med Ava. Jag försökte kompletera missen med att dricka ett glas vatten till så en halv guldstjärna kan jag väl vara värd ”blink” ”blink” 🙂 Haha äsch då, det tränar jag bara bort och ibland så får man unna sig så jag känner mig glad ändå. En massa tjejsnack gick vi igenom också, om allt som har hänt sen vi sist sågs och hennes Rhodos resa var så rolig att höra om, hon hade verkligen kul därborta så det gör mig glad 🙂 Men nu är det dags att åka hem till min älskling, saknar min honey så ska krama honom en massa när jag kommer fram ^^ puss
2014-08-18 19.57.07