Beauty Shopping

Haha jag kunde lika gärna ha avstått från träningen ochh haft någon spamorgon inne i omklädningsrummet med en massa produkter och en stund inne i bastun, för jag orkade ingenting idag haha (kanske ska göra det någon dag, tror ni dom inne på SATS hade tillåtit det haha 😉 ) Jag var så trött i mina ben att jag gick jättelångsamt på rullbandet, nästan 20 hastigheter lägre än vad jag brukar, körde på 4,8-5 idag men annars så promenerar jag på 6,5 så man kan säga att jag var ganska så trött i benen och jag kände för en stund att bara strunta i allt och vila, men det gjorde jag icke för jag är en kämpe som ska envisas med att gå klart hela timmen, och det gjorde jag 🙂 Känner mig stolt över mig själv att jag orkade, man kan bara man vill och ger faan på att inte ge upp 🙂
Annars så sitter jag på jobbet just nu, besökarna rullar på en efter en så det är kul att ha något att göra, sen efter jobbet så bli det att möta upp min vän Ava för en fika, lite tjejsnack och höra allt smaskigt skvaller från hennes Rhodos resa, JAG VILL HÖRA ALLT! EVERY DETAIL! haha 🙂
Glömde även berätta för er att jag gjorde en rätt så stor beauty shopping i helgen, i lördags för att vara korrekt och det var produkter för håret, ansiktet och kroppen, samt lite tillbehör som beställdes hem. Känner mig så ofantligt ful hela tiden så min hud, eller snarare hela min kropp behöver en boost. Hoppas bara jag känner mig fin och fräsch tills Japan ^^
grgrgr