Not So Good

Mhmmm chokladrutorna var sååå goda 😀 Jag syndade lite med min inte-äta-sötsaker-tills-resan dealen men hallå, om sin älskling bakar kärleksmums så måste man ju smaka 😀 Dom var väldigt goda så jag tog två, hihi, rutor som jag åt med en enorm glädje för både jag och magen/kroppen blev glad 🙂 Så tro inte att det var för någon ångest som jag gick ner till gymmet och tränade, för det var det inte, utan jag kände att då det nu bara är 24 dagar kvar tills vi åker så vill jag inte missa någon möjlighet till att träna, så det blev en powerwalk på 1 timme, 3*20 squats som fick röven att brännas och mage på det, kroppen känns AWSOME! just nu 🙂 Och så blir det ett morgonpass imorgon innan jobbet, bästa sättet att börja veckan och dagen på, yeeheei!
Men, jag sa ju även att jag skulle locka håret idag, men den biten behöver vi inte berätta om 😉 Hur det gick? Njaa vi kan väl säga så här att mina skills med tången inte är top notch så att säga, jag har liksom inte fått in rätta movesen så allt blev bara pannkaka haha Bilderna jag visar kunde jag lika gärna ha struntat i för det blev inga lockar i håret, snarare ett okontrollerat kråkbo som bara ser rörigt ut 🙂 Det här var ju första gången som jag använder en locktång, eller andra gången om man räknar med kryssningen då jag brände mig, vilket jag inte gjorde idag tack och lov, så jag har ju inte fått talangen för det än, men det kommer. Övning ger färdighet som man brukar säga 🙂 Har ni några bra locktångs tips som ni vill dela med er av? Jag skulle verkligen behöva den hjälpen så kommentera gärna ^^ kram kram
P1020473
P1020476
P1020479
P1020482
P1020496