Chokladrutor

God morgon fina läsare, idag så vaknade jag några timmar tidigare än igår så det är skönt att inte ha sovit bort hela dagen haha 🙂 Har ni vaknat än och har ni något speciellt planerat för idag? 🙂 Jag kommer ta det lugnt idag igen, jag tycker att min blogg har blivit så tråkig på sista tiden då jag aldrig gör något så jag tänkte planera en massa aktiviteter för veckorna som kommer så att jag får något att göra 🙂 Sen tänkte jag testa min locktång som fortfarande ligger kvar i sin kartong, vill ju visa er mina skills och se om det blir något snyggt på mig, hoppas bara jag inte bränner mig som när jag lockade håret på kryssningen haha har ju fortfarande ett litet märke från då 🙁 Men ska vara mer försiktig ^^ Annars så luktar det väldigt gott i älsklingens just nu, han bakar lite chokladrutor som jag ser framemot att få smaka sen, mhmm det vattnas så mycket i munnen 🙂
2014-08-17 11.36.53
2014-08-17 11.37.41