Fyller Min Ipod med Musik

Så skönt att det äntligen är helg, som jag har längtat haha Ikväll så blir det att ta det lugnt, äta en massa goda frukter och se på någon mysig film med min älskling, så får vi vakna imorgon med en massa enerig att hitta på något. Kanske åka in en sväng till stan för att ta del av det kulturjippot som pågår, har ni något tips på vad man kan se eller göra under denna festival? 🙂 Jag var även och tränade efter jobbet, big suprise eller hur, jag bor ju nästan på gymmet känns det som haha, jag var på SATS vid Odenplan faktiskt, som för övrig var vääääldigt stort, det kändes faktiskt lite som att man hade kommit till en oändlig labyrint där nya gångar och rum uppenbarade sig, jag höll bara till vid konditionshörnan och powerwalkade så jag lär nog ha missat vissa vråer i lokalen 🙂 Det gick i alla fall väldigt bra när jag promenerade på i 1 timme, men när jag var på gymmet så kom jag på en sak, att det verkligen är skittrist att jag inte har någon musik i öronen när jag tränar, jag förstår liksom inte hur jag har kunnat överleva på gymmet utan den dunkande och peppande musiken. Jag en fin rosa Ipod som har legat oanvänd under flera månader nu, så den tänkte jag fylla med riktigt bra musik så att jag alltid har det motiverande beatet med mig oavsett vad jag gör, jag har nu raderat alla tidigare låtar jag hade pålagda och nu är det dags för det nya och fräscha att ta plats. Jag har redan hunnit lägga till en låt, ni ser vad den heter högst upp på bilden, känner ni igen den 😉 Den lyssnade jag på för flera år sedan, men fick en liten nostalgitripp när den spelades på gymmet igår så jag var bara tvungen att ha med den 🙂
itunes