Froosh

Yeeeheeej Finally Friday!! 😀 Ohh Happy day på det, känner ni inte också det? 🙂 Det har varit en tuff vecka med mycket inplanerat och lite sömn så jag ser framemot att få sova ut lite imorgon, lovely, ska även bestämma mig om jag ska sälja på en loppis på söndag eller ej, velar fortfarande 🙂 God morgon förresten alla goa och glada, precis som kexchoklad ramsan haha ^^ hur mår ni idag? 🙂 Idag är en helt ny dag full med möjligheter till att skapa dig det liv du vill ha, så ta vara på alla möjligheter ni får och säg aldirg nej (om det självkalrt inte är så att ni inte vill göra det haha)
Idag så blir det jobb för hela slanten, inte länge kvar nu tills jag byter yrke från receptionist till butiksbiträde, så ska passa på att njuta den sista tiden som jag sitter här. Nu är det även bara 26 dagar kvar tills vi åker, iiiihhhhh EXITED! Mycket förändringar och saker som händer de närmsta veckorna, det är bara kul 🙂 Sen så blir det även träning efter jobbet på något SATS inne i stan, måste ju satsa på min slutspurt haha. Men nu ska jag äta upp min frukost så att jag stillar min hungriga mage som börjar göra mer ont än bara kurra, är verkligen dööööhungrig så ska dricka upp min smoothie från Froosh som jag aldrig har smakat förut, äta min kvarg och min frukt, det lär nog ge en rätt så nyttig start på dagen haha 🙂
20140815_072825
20140815_072754
20140815_072809