The Behaviour Of People

Vi har haft så intressanta konversationer här på jobbet min backup och jag, med främsta gemensamma nämnaren om beteendet hos människor, att tjaa… människor beter sig dåligt 😀 Vilka höga tankar vi har av mänskligheten, eller hur haha 🙂 Nej men vi diskuterade många saker, bland annat mobbning som både hon och jag avskyr. Vi tycker det är fegt, omoget och oförståeligt beteende hos människor som måste trycka ner andra för att själv må bättre och för att dölja att det faktiskt är mobbaren som är den svaga med riktigt dåligt självförtroende. För vi kom fram till, att en person som känner sig trygg och säker i sig själv, som trivs med hur man ser ut, gillar sin personlighet och som gillar sina egenskaper bra som dåliga är en person som inte har behovet att trycka ner andra för att höja sig själv. För det är bara riktigt jävla äckligt om man gör så!!! Jag gillar det inte och jag är så emot mobbning att jag bara vill banka in vett i skallen på folk som tycker det är ”okej” att trycka ner och kränka en annan person till brytningspunkten bara för att man själv mår piss men inte vågar visa det på ett normalt sätt. Arbeta på er själva istället, gå till en psykolog, prata ut och inse att alla människor är lika mycket värda och lika fina oavsett hur man ser ut, vart man kommer ifrån och har som intressen. Alla är olika, så därför ska man respektera olikheten, SÅ GÖR DET! Att folk i dagens samhälle även häver ur sig en massa skit mot okända människor på nätet gör mig också asförbannad, det är en perfekt mötesplats för mobbare då du kan vara anonym och verkligen gå över gränsen med hånfulla ord och ren äcklig mobbning. Jag förstår bara inte, är människor bara så elaka och hemska i sin natur? 🙁 Jag förstår inte hur man medvetet kan vilja såra en annan människa, vara anledningen till varför många killar och tjejer, unga som gamla, blir så deprimerade att hela deras liv faller samman, jag förstår bara inte. Världen kräver inte att ni ska tycka om alla människor, alla tycker alltid något om något och det är fullt normalt, men låt det stanna där då det inte är en anledning att vilja att någon mår dåligt. Ni mobbare därute, om det var ombytta roller och det var ni som fick ta emot alla de hånfulla, kränkande och hemska kommentarerna, hade ni tyckt det var lika kul? Nej, jag skulle inte tro det, så skärp er. Behandla andra så som du själv skulle vilja bli behandlar, svårare än så är det inte!
Mobbning-3