Dags För Halsduk

God morgon alla fina, har ni vaknat med ett glatt humör och ett leende på läpparna? 🙂 Tänk på att ha ett öppet sinne för dagens alla möjligheter, det är bara ni som kan bestämma hur awesome er dag kommer bli 🙂 Min dag börjar väldigt awesome med min första morgonträning på typ 1 vecka haha så skönt att få börja dagen med att bränna en massa fett. Det blir som vanligt en powerwalk och lite mage innan jag springer förbi ICA för att köpa min frukostkvarg, Lindahls med hallonsmak, mmhmmmums ^^ Invigde även höstens populäraste plagg imorse, halsduken fick omfamna min hals då det var så kallt ute, så nu är hösten här haha Är det bara jag som tycker att sommarens väder har varit väldigt märkligt i år? 😀 Anywhooo så blir det att promenera på rullbandet nu, hörs lite senare, kram!
2014-08-14 06.53.24