The Rest Of August

Jobbet rullar på idag, det kommer folk lite då och då så det blir en snabb ruljans på det hela men det ger mig ändå lite tid för att planera framtiden. Eller tja kanske inte så jättelångt in i framtiden på det sättet utan mer de sista veckorna i augusti och första veckan i september. Alltså veckorna innan jag åker iväg, det kanske jag lika gärna kunde ha sagt från början haha 🙂 Det finns ju fortfarande en del kvar av sommaren som man krama ur och jag ska krama ut så mycket jag bara kan, har ju även en del fix inför resan som behöver bli klara så det ska jag också krama ur. Tankarna är att ta del av Parkteatern, se någon Stand-Up show och sälja på loppis, men mer saker ska det bli 🙂 Idag så ska jag på ett event med Lotta, tror det var något fashion event men är inte helt säker då det var Lotta som bjöd med mig, men kul kommer det i alla fall bli 🙂 Det var så länge sen jag var på ett event så det ska bli härligt att få mingla runt bland en massa andra människor med ett glas mousserande i handen, äta goda snittar och ta del av bra och grymma tips inom fashion. Så jäkla kul 😀 Ska försöka leta upp om det är några fler events på G nu under augusti, då kommer jag RSVP på direkten haha 🙂
gagagag
Bakgrundsbilden på skyltarna är lånad från denna sidan —> HÄR!!