28 Dagar Kvar!

Ihhhh!!, God morgon alla underbara 😀 Här sitter jag på jobbet, käkar en frukostmacka och kämpar för att inte dunka ner med huvudet i tangentbordet och börja snarka, men trots tröttheten så är jag så otroligt glad. för det är nämligen bara 28 dagar kvar tills vi åker 😀 😀 Ja nu är vi nere vid 20 siffran för nedräkningen och snart är vi vid 10 siffran, det går fort nu 🙂 Jag börjar redan planera och fantisera om alla outfits jag skulle vilja ha på mig där borta, det blir ju dock lite svårt då jag inte äger så många kläder och framförallt inte äger många av de plaggen jag skulle vilja ha därborta, men drömma kan man alltid göra haha. Jag planerar ju att shoppa en jäkla massa därborta så jag lär nog få ihop en rätt hyfsat bra garderob 🙂 Måste bara spara mer cash så att jag kan shoppa till max ^^
Var ju på min lilla undersökning igår också, glömde berätta det men ni kommer väl ihåg att jag fick en förfrågan om att delta i en forskningsstudie men var först tvungen att gå igenom lite olika steg för att ta reda på om jag var en lämplig kandidat? Jag var i alla fall på steg 2 igår som var en psykologisk träff där dom frågade lite om mitt mående, om jag har varit sjuk, deprimerad osv, dem gjorde även en hälsokoll med att lyssna på hjärtat, min andning, blodtryck osv för att ta reda på om jag är frisk eller inte. Som tur är så var jag det, allt såg bra ut så det var skönt att höra haha Jag går i princip aldrig till doktorn då jag aldrig blir sjuk så jag antar att jag är lyckligt lottad med att vara så pass frisk i kroppen 🙂 Det enda som återstår nu är att se om jag får gå vidare till steg 3 om dom hittar en matchning på mina värden med en annan försöksperson, det skulle vara väldigt kul om jag kom med då det känns stort att få vara en del av att föra forskningen framåt, så vi håller tummarna 🙂
P1020405