Sorry

För min dåliga uppdatering igår, men jag kom inte på något att skriva under hela dagen då jag var så trött i skallen och sen tog dykningen upp en massa tid där mot kvällen också så bloggen hamnade lite åt sidan, ber om ursäkt för det, men idag ska det bli bättre 🙂 Hur gick dykningen igår då? Jo det gick bättre, jag fick en egen instruktör som tog mig igenom övningarna i min takt, en takt som var väldigt långsam haha Är så långt efter de andra som redan är redo att genomföra sitt examendyk utomhus, och jag har liksom precis lärt mig få lite bättre kontroll på kroppen och fenorna haha 🙂 Har inte 100% kontroll än men det lär väl komma under nästa pooldyk eller dyket efter det. Så det blev en lång dag igår, kom hem vid halv 12 och somnade lite strax över midnatt, och gick upp tidigt imorse för att vara vid jobbet 07:15, trött? Svar ja, är så jäkla trött att mina ögon känns och ser svullna ut! Men det är bara att bita ihop och försöka samla energi från de små glädjestunderna, min första glädjestund på jobbet är att få i mig min frukost som består av lite frukt då jag inte har något annat. Kanske inte den bästa frukosten men man får ta det man har så att man stillar sin vrålhunger lite, bättre än inget 🙂 Hur börjar er morgon idag? 🙂
20140812_074045