Längtar Efter Höst

Det är något man kanske inte ”får” säga som svensk då sommarn är enda källan för ljus och värme under året, och man är konstig om man gillar våren och hösten mer. Men då får jag vara konstig för våren och hösten är mina favorit årstider på året. Det är varken för varmt eller för kallt, man kan faktiskt klä sig snyggt och stilfullt utan att behöva tänka på funktionen av att vara så svalt klädd som möjligt (jag kan inte klä mig snyggt under sommaren då jag svettas för mycket haha 🙂 ) man får linda in sig i mysiga halsdukar, mysa på ett cafe i flera timmar, dricka varm choklad framför brasan, tända en massa ljus, ha mysiga filmkvällar med sin kärlek under flera täcken och äta en massa gott, inte ha dåligt samvete över att gå på bio, alla underbart vackra färger man omges av och hela staden andas mysighet. Mhhmm I L O V E I T! Hösten innebär ju också nystart, ni vet när skolan börjar igen, alla återgår till sina jobb efter flera veckors ledighet och man känner för att ta tag i sig själv efter en sommar av ledighet där man bara njöt av att vara. Det kan man ju göra under hösten också men you get my point haha 🙂 Höstens nystart för min del innebär en resa med min kärlek, ett nytt driv med mina företagsidéer samt ett nytt jobb. Yees ni hörde rätt, jag har fått ett nytt jobb som jag börjar på den 1a september. Då lämnar jag receptionen på Ericsson, jag lämnar även bemanningsföretaget Adecco och rör mig vidare mot Esprit i Solna Centrum där jag ska bli deras nya butiksbiträde. Det tror jag kommer bli sjukt kul och jag kan behöva den förändringen, testa något nytt och nya brancher.
Hur ser er nystart ut inför hösten? Kommer det ske några stora eller små förändringar? Dela gärna med er 😀
öölp