Så Känner Jag Mig Idag

God morgon, idag känns det som att någon har kört över mig med en stor jäkla lastbil på 500 ton, fytusan vad trött jag är, jag kunde inte öppna mina ögon imorse 🙁 Jag känner på mig att det här kommer bli en riktigt tuff vecka då det är så mycket som händer, så det kommer bli lite sömn, men bara det jag gör är roligt så kommer jag klara mig, får sova när jag är död som man brukar säga haha 🙂
Idag så är nog mitt högsta fokus att överleva jobbdagen med så mycket energi som möjligt så att jag kan fokusera och göra så bra ifrån mig under dykningen ikväll. Börjar bli lite nervös faktikst men nu så har vi obegränsat med tid på oss i poolen så vi kan simma runt till kl 12 inatt om vi vill, sen så är poolen större så det bli inte så trångt med ca 12 personer som ska öva på att simma med sina fenor, så man slipper vara rädd att slå i varandra och så får jag ta det i min takt, halleluja för det, så jag slipper stressa mig igenom allt. För sånt får ta tid, jag menar man ska ju känna sig trygg med att simma djupt under vattnet och då kan man inte bara stressa sig igenom det 🙂
Vad ska ni hitta på idag alla fina? 🙂
20140811_081050 (1)
Så känner jag mig just nu, helt koko i huvudet då jag är så trött, hoppas jag vaknar till snart haha ^^