Reser Till Japan

Nu är vi på väg in till matchen men för att ni inte ska dö av tristess och brist på uppdatering här inne på bloggen så tänkte jag bara kika in och säga hej, samt berätta lite om vår förändring med resan 🙂 Som ni har märkt så kommer vi inte åka till USA i höst, det uppstod lite komplikationer så vi valde att helt enkelt byta destination, vända håll och flyger istället till andra sidan jorden för att besöka Japan, som säkert kommer bli en lika intensiv och häftig upplevelse som USA hade blivit. Vi kommer åka samma datum som till USA, men plus 1 dag då vi åker ”framåt i tiden”, haha låter lite kul att säga så 😀 Så den 10-27 september kommer vi vara borta, och vi börjar semester i Okinawa där vi ska njuta av sol, bad, dykning (JAG SKA FAAN KLARA DET!!!), varandras sällskap och bara njuta helt enkelt. Efter det så drar vi till storstadspulsen i Tokyo för att uppleva shoppingen, den goda maten, det kända övergångsstället och den japanska kulturen. Det kommer bli så AWESOME! Just nu är det bara 31 dagar kvar tills vi åker och jag är så spänd! Dels så är det första gången jag besöker Japan så det är coolt bara det, sen så är det även första gången jag reser med min kärlek <3 men sen så är det även första gången som jag ska flyga i fleeeera timmar, jag undrar hur jag kommer reagera på det. Spännande är det i alla fall. Vi är väldigt nöjda över hotellen och flygen vi lyckades boka. På Okinawa kommer vi bo på deras nybyggda Hilton hotell som öppnade förra månaden, i Tokyo kommer jag inte riktigt ihåg vad det hette (haha ^^) och så flyger vi med British Airways, så vi är nöjda 🙂 Vi lyckades hitta rätt så bra priser på våra flygbiljetter, vi jämförde väldigt mycket så att vi fick det så överenskommet som möjligt, så att vi inte kände att vi betalade överpris 🙂 Vi använde oss då av bland annat bokasmart.se för att jämföra och hitta det bästa möjliga flyget och priset för oss, and guess what, we found it 🙂 Så det kan jag tipsa om, för man vill ju gärna spendera sina resepengar på plats i staden man besöker, och inte på flygbiljetter och hotell, det tycker i alla fall jag. Hörrni, nu är det ju inte långt kvar, 31 dagar kommer gå så otroligt fort så jag tänkte även höra med er, finns det något i Okinawa och Tokyo som man bara inte får missa som ni skulle vilja tipsa om? Skriv då en kommentar, alla tips välkomnas 😀
klklk
Detta är ett sponsratinlägg