Match Idag

God förmiddag, eller ska man kanske säga eftermiddag då klockan är efter 12? 🙂 Oavsett så vaknade vi för bara en liten stund sedan, vi behövde verkligen den här helgen för att återfå vår energi efter en vecka med lite sömn, tråkigt dock att det redan är söndag haha 😛 Igår så blev det ingen träning, det skulle jag inte hinna med då det skulle vara en födelsedagsmiddag hos älsklingen, och då dom stängde tidigt på SATS så valde jag att skita i det, gillar inte att stressa med träningen eller behöva korta ner mitt pass när jag var inställd på att köra på ett visst sätt. Så tanken var att träna idag men det hinner jag inte heller då vi ska se en Hammarby match och då ska vi mötas upp vid kl 16, så jag får skjuta upp min träning till antingen efter jobbet på onsdag eller på morgonen på torsdag…. Tråkigt att vara borta från träningen så länge, känns så tomt utan den nu 🙁
Men som sagt så är det match idag, det är över 24000 biljetter sålda så det kommer nog bli kul, Det är Hammarby-Sundsvall som ska spela mot varandra så det kommer bli roligt 🙂 Vad ska ni hitta på idag? 🙂
20140414_191854