Mår Bättre

Hej på er, idag så mår jag så mycket bättre, min älskling pratade lite sense med mig igår och förklarade varför det inte gick så bra under dyket i torsdags. Han hade pratat med vår dykinstruktör och enligt honom så hade jag fel blyvikt, och det var därför som jag inte fick kontroll på kroppen då rätt mängd vikt är det som avgör om dyket blir bra eller inte, sen att vi hade en tidspress på oss och var väldigt stressade påverkade oss också. Så det känns bättre nu, och på måndag ger vi det ett nytt försök men då har vi oändligt med tid tills det är dags för utedyket i slutet på augusti, så det känns bra. För jag behöver ta det i min takt så att jag känner mig trygg i vattnet så att jag inte stressar fram med alla övningarna, det är då jag får panik. Så det känns skönt 🙂
Det var även skönt att få sova ut idag, sov till halv 2 haha det har ju varit en tuff vecka med tidig morgon och sena kvällar med fullspäckade dagar så vi hade lite sömn att ta igen 🙂 Men jag funderar på att gå och träna lite faktiskt, gå en snabb powerwalk på rullbandet, det skulle vara härligt för kroppen 🙂
2013514236276820_sbig