Sport-BH

Jag mår fortfarande dåligt, känner mig hopplös och riktigt dåligt, har en sån stor klump inombords som bara trycker ner mig. Jag känner mig misslyckad och jag gör alla besvikna. Jag antar att alla därute som inte trodde jag skulle fixa det; hade rätt. Det är av denna anledningen som jag inte vill göra så extrema saker, för jag vet att jag ändå inte kommer klara det, jag är för mesig och för dum, det har jag fått bevisat många gånger. Nu berättade även min älskling att vi tydligen ska simma igen nu på måndag, men i ett lugnare tempo så jag inte blir stressad…. nu blir jag bara jäkligt nervös igen….
Försökte trösta mig själv under lunchen med att shoppa något, gick runt och såg deprimerad ut med en tröttsam blick, men jag fick med mig en sport-bh från GinaTricot i alla fall. Har varit i behov av en ny bröst hållare ett väldigt bra tag nu så det var verkligen dags att köpa en, och då jag anser att jag i alla fall är bra på att träna (eller det kanske jag inte är heller då det inte händer något) så tycker jag att jag förtjänade det. En enkel, svart bh som gav bra stöd.
20140808_144317
20140808_144335
20140808_144350
PS: Jag vet att jag trycker ner mig själv nu när det kommer till allt, men har ett misslyckade lett till att jag mår såhär så blir det lätt att jag fortsätter trampa vidare på allt annat som jag gör. När jag mår dåligt så är det så jag handskas med det….

2 Comments

 1. Om du ska gå omkring och vara orolig för vad alla ska tro att du kan och inte kan. Så kommer du aldrig våga något i livet, aldrig ta dig framåt. För du kommer känna dig misslyckad för ANDRAS skull.
  Det är för dig själv du gör detta och många andra saker, inte för alla andra människor som finns runtomkring dig.
  Du är du. Du gör vad Du vill.
  Du ska inte bry Dig vad andra tycker och tror om dig.

  • ja det är ju ett ganska så korkat tankesätt för man ska ju inte bry sig om vad andra tycker och tror, för det är ju ändå jag som ska göra saken för min skull, för att jag vill det. Egentligen så tror jag inte att jag tänker så mycket och är så orolig över vad folk tror jag klarar av och inte klarar av, utan det är mer att jag vill visa folk att jag inte är en tyst, blyg tjej som alltid tar den säkra vägen, utan jag vill chocka lite så att folk tänker ”wow, det trodde jag inte om dig” på ett positivt sätt, om du förstår? 🙂 Så jag känner inget misslyckade direkt för andras skull utan då är det riktigt till mig själv då jag hade så höga förhoppningar på min förmåga att prestera 🙂
   kram