Vilket ”Härligt” Uppvaknande

Usch vilket uppvaknade man fick imorse, spöregn, en rejäl åska och en massa blixtrar 🙁 Blixten slog även ner väldigt nära vårt hus (IGEN) så då lät det riktigt för jävligt när åskan brakade loss, där trodde jag verkligen att huset skulle rasa av det höga mullret. Usch, kan inte ovädret bara ta slut 🙁 Fine att det regnar, men det är blixten och åskan som förstör, då blir det bara läskigt. Aja, det regnade inte så mycket när jag gick till jobbet och det var tur det för jag hade inget paraply med mig haha jag hittade inget hemma så jag kände bara ”fuck it, jag får bli dränkt i vatten, inte mycket att göra åt” :). Så får man tänka ibland, vi kan tyvärr inte påverka vädret så då är det bara att försöka gilla läget, om det regnar så blir man ju blöt så då är det ingen big deal om man blir dyngsur, sminket rinner och håret som du precis hade stylat ligger platt längs med ansiktet, du är inte ensam om det så bara ryck på axlarna och gör en snabbfix sen när du har kommit inomhus 🙂
20140807_080029