Matstopp

Vad tyckte ni om mitt förra inlägg om att jorden är trasig? Om man verkligen tar tiden till att inse att det är mycket hemskt som händer så får man sig ett uppvaknande. Men man får aldrig förlora hoppet om världen, för om det är förlorat så är allt förlorat så fortsätt sträva efter en bättre framtid för dig själv och dina medmänniskor. Jag kommer väldigt snart fortsätta sträva mot min framtid inom dyket då vi alldeles strax ska ta oss ut mot Ingarö för att dyka första dyket i poolen. Det kommer bli så häftigt men jag är så nervös 🙂 Det är ju första gången så man vet ju inte hur det kommer bli, iihhhh 😀 Måste först fylla min mage med mat då jag är så hungrig så vi tog ett matstopp vid en thaibil som står här vid Kristineberg, det blir vårrullar för mig och yakuniku för min älskling 🙂
2014-08-07 17.25.23
2014-08-07 17.25.40