Stars & Stripes

Månadens glossybox gick i den Amerikanska stilen med produkter som jag faktikst tror kommer komma till användning. Jag tror att allting förutom läppstiftet, som var alldeles för mörkt för min smak och stil, kommer komma till användning, och det är ju positivt 🙂 Men om jag ska vara ärlig så funderar jag lite på att säga upp min prenumeration, mest för att jag känner att jag ändå inte använder det jag får så pass mycket att det är värt det, då det även i många fall blir konstiga produkter jag aldrig kommer använda. Visst det är bara 139 kr, men att betala den summan för att bara få hem en överraskning känns lite trist, då kan jag istället köpa en produkt jag vet att jag kommer använda för det priset, det känns mer värt.

Claudia Color Nails – Ett snabbtorkande, hållbart och glansigt nagellack i en fin babyblå färg som jag helt klart kommer använda då jag nu har börjat uppskatta och tycker det är snyggt med välvårdade naglar, färgen kommer även passa fint i Okinawa sen i höst 🙂

Bellapierre Mineral Lipstick – Att produkten innehåller naturliga vaxer, mineralpigment samt skyddande antioxidanter låter bra, men detta läppstift är som sagt way too dark för mig, det blev nästan lite vampyr/goth aktigt med färgen så den kommer jag inte använda, tyvärr, om det hade varit en ljusare och mer naturlig färg hade jag nog gjort det men inte med den färgen.

Seche Vite Dry Fast Top Coat – En utmärkt produkt för mig som inte har tålamodet att låta nagellacket torka helt innan jag börjar pilla och hålla på med händerna, då behöver jag ett lack som skyndar på torkningsprocessen, så smidigt.

Teeez Trend Cosmetics Beautiful Flat Stiff Brush – En snygg pensel för ögonskuggan, denna kommer väldigt lägligt då jag behöver köpa nya sminkborstar.

Elizabeth Mott Smooth Shadow Creamy Eye Pencil – En 2-1 produkt kan man säga, en eyliner eller ögonskugga beroende på hur man använder den, i en ljus/lystrig och snygg pärlfärg som livar upp dina ögon. Den kan ajg nog hitta på något fint med när man vill känna sig lite festlig.
20140801_185405
20140801_185920
20140801_185914
20140801_185907