324 Förbrukade Kalorier

Vad gillade ni min efterlängtade hemlighet som jag avslöjade för er igår? 🙂 Blev ni förvånade? Jag tror nog att det är många som inte förväntade sig att jag tänker ta ett dykcertifikat då jag är rätt så safe och neutral av mig i vad jag gör (brukar inte göra så extrema saker) men det är så sjukt kul att chocka folk 😀 Att jag dessutom avslöjade att vi ska åka till Japan istället blev ju också en rolig överraskning haha det kommer bli så häftigt och jag längtar så mycket. Det som kommer bli härligt är att vi både får sol och stadssemester i ett, så smidigt, så vi börjar med solen och att dyka i Okinawas vackra vatten, sen bär det av mot Tokyo för att känna storstadspulsen och shoppa, uppleva och äta riktigt gott. A W E S O M E!! Så för att orka med dykningen så är det ju toppen att jag tränar så mycket som jag gör, blev en ännu snabbare powerwalk idag i ett väldigt högt tempo så jag kom upp i 324 kalorier som jag tränade bort. Visserligen så har jag hört att man ska ta den beräkningen med en nypa salt då den kan visa fel, men det låter bra med 324 kalorier borta så jag håller mig till den versionen haha 😀
God morgon förresten, mår ni bra idag och känner för att göra något extremt och ovant för att vara du? Gör det, det är kul att chocka människor och visa dom att man vågar mycket och inte är så förutsägbar, visa dom alla 🙂 Puss och kram!!
20140806_074135