Planerar Kostförändring

God morgon god morgon, idag känner man sig lagom fräsch efter ännu en natt i ett underbart härligt basturum att sova i. Den här kvava värmen börjar bli för jobbig nu, kunde inte sova så bra i natt heller då det var så varmt och tungt i luften att jag bara ville dra av mig skinnet för att få färre lager på kroppen, svetten rann hela tiden och det kändes tungt att andas då luften inte var sval. Jobbigt ju 🙁 Men jag känner mig ändå rätt så pigg, och det är tur det för idag så är det äntligen dags för det första kurstillfället av mina hemliga studier, så ni kommer väldigt snart få reda på vad det är, ni får vänta till i eftermiddag 😉 Vad tror ni det kan vara, vågar ni gissa er fram till något? 😀
Annars då? Är allt bra med er, känner ni er redo för dagens alla möjligheter? 🙂 Det hoppas jag ni gör, jag är i alla fall redo och jag tänkte faktiskt planera lite hur min kost ska se ut den sista månaden innan vi åker så att jag får bästa möjliga effekt av min träning. Är det slutspurt så är det slutspurt 🙂 Det är egentligen inte så mycket jag ska ändra på då jag redan äter bra, men jag är villig att ta bort glass och bakverk i 1 månad för att bli så ”ren” som möjligt inombords så att musklerna har bra mat att ta byggstenar ifrån. Men ska planera det lite mer 🙂
20140805_075215