Keep On Walking

Jag har inte kommit så långt i min kostplanering, jag fastnade istället med att kolla skönhetsstuff som ska hjälpa mig bli mitt bästa jag lagom till resan 🙂 Jag kände att det var roligare att kolla det istället för mat haha jag menar alla färglada sminkburkar, alla coola namn, alla olika använfingsområden osv gör att man fastnar i skönhetsdjungeln men jag ska nog hitta ut med det jag behöver 🙂
Jag har i alla fall tagit en paus från sökandet och ska powerwalka lite på tänkte jag, det blir dock bara i 30 min då jag inte hinner mer på lunchen men det är bättre än inget. Tänk på det, att varje steg du tar mot ditt mål räknas oavsett om det är en promenad på 10 min eller ett rejält träningspass på 2 tim, huvudsaken är att du gör något 🙂 Kram på er!
2014-08-05 11.29.19

One Comment