Dykkurs!

En snabb middag vid Texas Longhorn där det blev en klassisk burgare för mig och en Smokehouse (tror den hette så) för min älskling och nu är vi på väg med glada magar mot vår kurs 🙂 Nu ska ni äntligen få veta vad det är för något som jag har pluggat till, är ni spända på att få reda på vad det är? 🙂 Jag ska nämligen ta ett dykcertificat!! 😀 Hur coolt är inte det? 😀 Det kommer bli så jäkla häftigt att ha det så man kan dyka vart man vill i världen, utforska den delen av världen som vi vet så otroligt lite om och som inte är så lättillgänglig. Tänk alla nya och häftiga fiskar och koraller jag kommer se där nere i djupet, känslan av att simma runt och få vara del av något så stort kommer vara mäktigt. Första teoriprovet börjar alldeles strax, sen har vi ett till imorgon, vårt första bassängdyk på torsdag och sen så väntar ett utedyk under en helg som sista eximination innan jag får mitt certificat 🙂 Jag tror det kommer gå riktigt bra, jag är så taggad och så spänd att jag spricker, känner mig lite nervös också då det är så nytt men jag tror det kommer gå bra. Det måste det göra så att jag och min älskling kan dyka en massa i Okinawas härliga vatten till hösten. Juste, vi ändrade om vår destination för resan i höst och vi åker till andra sidan klotet till Okinawa och Tokyo istället, SUPRISE!!
2014-08-05 17.15.38
2014-08-05 17.16.03
2014-08-05 17.16.44
2014-08-05 17.38.10
2014-08-05 17.46.08