Monday is Here

God morgon, måndag igen kära vänner, nya tag och nya möjligheter, det är väl underbart härligt 🙂 Kvavt som vanligt är det ute, man går ju in i en vägg när man går utomhus och om man som jag verkar ha problem med sina svettkörtlar så svettas man rejält. När jag går, när jag står stilla, sitter ner, åker tunnelbana, ja you name it haha 🙂 intressant information, jag tror nog jag blev liiiite för privat där haha men jag kan ju inte vara ensam om att man ser nyduschad ut konstant i denna värmen haha 😀
I alla fall, tränade som vanligt nu på morgonen, och som alltid så var det en snabb powerwalk i 1 timme och lite mage efteråt, det blir att träna så ofta som möjligt nu då det bara är 37 dagar kvar innan vi åker 😀 iihhhh så spännande, och imorgon så är det dags för kursen att sätta igång, ytterligare ett iiiihhh får det bli för det också haha men då måste jag sätta igång och plugga lite, har fortfarande 50 sidor kvar att läsa, sen ska ju så mycket som möjligt fastna i skallen också men det är en annan femma…. haha 😀
2014-08-04 09.31.08