Allt Eller Inget

Jag märker verkligen att jag har blivit en ”allt eller inget” person när det kommer till min träning. Om jag hade mött mig själv för 1 år sen (plus några månader) så hade jag knappt känt igen mig själv, då var träning något jag avskydde, något som kändes som ett ”straff” för att jag var tjock. Men nu satsar jag mycket på min träning, jag planerar mina pass utefter mitt mål, vad jag ska göra (kondition eller vilken muskelgrupp) och när jag ska göra det, jag äter både nyttigt och onyttigt ibland om jag känner mig sugen på glass eller något bakverk, men jag går all in, för jag vet vad det kommer ge mig. Den kommer ge mig en stark och snygg kropp, som ger mig orken till att klara av dagens alla aktiviteter och den får mig att må bra inombords, något som sedan syns utåt. Jag vet att resultatet vid mållinjen kommer smaka så bra då jag vet hur mycket slit, tid, svett, mjölksyra i benen, trötta muskler och tårar jag har lagt ner på det, en riktig www.highroller.nu som satsar allt för det jag vill ha. Jag ska se hur långt jag kan komma på de sista 37 dagarna innan vi åker, på den tiden kan det ändå hända mycket, bara jag satsar 100% och ger mig f**n på att en förändring ska ske. Glöm inte att satsa på det ni tycker om och brinner för, det är så värt det när ni står det med resultatet i handen, go all in! 😀
all in
Detta är ett reklaminlägg