Blixten Slog Ner

Ohshit, var det någon mer än jag som vaknade tidigt på grund av ovädret som öste, åskade och blixtrade över oss? Jag vet inte vad klockan var men tidigt var det och det mullrade på som tusan utanför fönstret. Jag låg och kramade om min älskling jättehårt då jag var så rädd, och när ovädret var precis ovanför oss, när blixten slog ned precis bredvid mitt hus och världens högsta åska brakade sönder över oss så blev jag riktigt rädd 🙁 Den slog ju ner vid huset, läskigt nära 🙁
Usch, sånt är så obehagligt, gillar inte när det blir sånt väder, gillar verkligen inte åska eller blixtrar, men min älskling fanns vid min sida och skyddade mig, så underbart fint älskling <3 Men nu är det kvavt igen, självklart, och jag känner mig lagom ofräsch när jag ska iväg på en grej nu, men alla tycker ju det är varmt så känner mig inte ensam haha hörs sen alla fina ^^ 2014-08-03 13.00.56