Snabbvisit Vid Pojkvännens Jobb

Åhååå så spännande, gissa vart jag har spenderat min lunchrast? 🙂 Jag har för första gången besökt älsklingen på hans jobb och fått gå inne i huset hans team håller på att bygga – Stockholms högsta bostadshus vid Kista 🙂 Först så åt vi lunch tillsammans i deras byggbodar, han köpte med sig mat från Grekiska Kolgrillsbaren och jag åt en medtagen matlåda (avis på hans mat? svar ja haha ^^) och efter det så fick jag en gul byggväst, ett par tåliga byggskor och en blå bygghjälm innan vi tog deras hiss upp till den högsta våningen dom har har byggt hittills (huset ska upp 30 våningar till, jäklar vad högt det kommer bli 😛 ) för att studera utsikten, som redan på den våningen var hög men tänk sen dom som kommer bo högst upp, det är inget för dom höjdrädda i alla fall haha 🙂 Det var en häftig känsla att få se byggplatsen och se hur hans arbetsplats ser ut, det är ju svårt för mig att bara komma förbi och säga hej och röra mig fritt där då det är mycket säkerhet man måste ha i åtanke så därför har det inte blivit av, men nu när han är helt själv på jobbet (alla har semester) så passade vi på. Jag menar, det är ju alltid kul att veta hur sin pojkväns arbetsplats ser ut, då är jag ju lite mer insatt och förstår mer när han pratar om hur det går 🙂
Men nu är jag tillbaka på mitt jobb, det blir att fortsätta läsa ur min kursbok men jag känner att jag även kan göra en liten planering över allt som händer i augusti, det känns som det är många datum jag måste hålla koll på så en struktur och ordning behöver jag ha så jag vet vad som ska göras när 🙂
2014-08-01 12.34.28
2014-08-01 12.33.49
2014-08-01 12.34.14
2014-08-01 12.33.26