Snart Så

Jag har lite brist på vad jag ska skriva just nu, sitter bara och läser min kursbok och försöker få in allting i skallen, det går helt okej men det är så mycket som man ska ta in som är väldigt viktigt att komma ihpg så det gäller att koncentrera sig, det jag tycker är svårt då det finns så mycket annat roligt man kan göra haha Men det går framåt i alla fall, håll ut några dagar till så får ni reda på vad det är 🙂 Jag har i alla fall något att se framemot efter jobbet och det är att jag ska träffa Nathalie för att ta en drink på en uteservering, det kommer bli så trevligt 🙂
Sitter även och drömmer mig bort lite, till de kritvita stränderna, det klarblåa vattnet, solen, de goda drinkarna, allt badande och att få upptäcka världen med min kärlek. Snart så är vi på väg, bara några veckor kvar så är vi där, snart så!
lölölö
Hint Hint, ni kommer väl ihåg att det blev en liten sista minuten justering med vår resa till USA… jaaa vad tror ni? 😉