Olidligt

Alltså det börjar snart bli väldigt jobbigt med denna kvava och tunga värmen vi har nu, jag vet man ska inte klaga på vädret när det äntligen har blivit varmt och soligt, men det har övergått till något helt annat nu. Det är kvavt som tusan, det är så tungt att det liksom trycker mot huvudet så man blir helt matt och det känns som att gå in i en värmevägg eller en bastu när man är ute, det är skönt när det är varmt men inte på detta sättet. Jag kunde liksom inte somna förrens efter kl 12 inatt då det var så olidligt varmt i rummet, kändes som att jag inte kunde andas och svetten bara rann, fläktade mig med en solfjäder men det gjorde bara det värre när man väl slutade vifta, usch. Rullade även runt en massa, låg ute vid kanten för att nudda golvet/väggen med foten i hopp om att få lite kall närhet, hoppades liksom få nudda de orörda områdena på lakanet också men det var varmt överallt haha ^^ Så idag känner man sig lagom trött. Var tvungen att dricka en massa vatten på vägen till jobbet imorse så att jag inte skulle svimma, usch säger jag bara, hoppas det övergår till normal värme snart igen 🙂 Men det är härligt att det är varmt i alla fall 😉
2014-07-30 07.43.05
20140730_073215