Byxdress

hmm jag vet inte om jag ska börja rensa lite bland mina saker idag eller imorgon, känner mig liksom för lat och bekväm här i sängen med datorn i knät för att ge mig på den ansträngande uppgiften… Det lockar mer att kolla kläder, någon film, gosa med älsklingen samt äta chokladglass än att vela om jag ska behålla en viss tröja eller ej, så det får vänta i någon dag till ^^
På tal om kläder och det jag ska sälja så köpte jag en byxdress igår inne på H&M, det är en kort, militärgrön byxdress med dragsko i midjan så att man får den markerad (me like) sen så är det lite lätt urringad och lös upptill. En behaglig, luftig och snygg byxdress som passar både till vardags och fest beroende på hur man stylar den, som med ett par låga skor/klackar, lite smycken/stora och synliga smycken eller en naturlig/sotad sminkning. Det blir som sagt vad man gör det till, jag kommer i alla fall styla den till båda tillfällena, det är så smidigt när man har två typer av användningsområden för samma typ av plagg 🙂 Passar på att visa er mina nya pumps också, lyckades få några bra bilder på dom nu så att ni kan få se hur dom ser ut 🙂
P1020292
P1020294
P1020296
P1020299
P1020302
P1020307