Slutspurt Dag 1

Sådärja, då har jag påbörjat min slutspurt med träningen, dag 1 är avklarad och jag bestämde mig för att köra lite biceps och rygg idag, mycket viktiga muskelgrupper då ryggen ger en snygg hållning, och tja biceps ger en snygga armar haha 🙂 Alla muskelgrupper är lika viktiga för att få en så symmetrisk och snygg kropp som möjligt, så glöm inte det och strunta aldrig i en muskelgrupp (säger jag som nästan alltid struntar i att träna bröst haha 😉 samt vaderna men det är lite personligt över vad man känner med de, jag är ändå nöjd med mina vader som dom är ) 🙂 Så nu sitter jag här på jobbet igen, nöjd och belåten med en kropp som känns full av endorfiner, och ett sinne som är otroligt glad då jag precis fick ett riktigt bra telefonsamtal som innebär en del förändringar i livet, men det är bra förändringar 😀 Jag ska berätta mer om det sen, tänkte bara kika in för att säga hej lite snabbt och visa en lite tydligare bild på min nya träningströja från Nike, samt visa hur ego jag är som tar bilder i spegeln haha men det är jag säkert inte ensam om, eller har jag fel? 😉
20140728_111234