Hallonkvarg

Goder morger, hur mår ni denna måndagsmorgon mina fina läsare? 🙂 Jag är sådär typiskt måndagstrött, ni vet när man känner att helgen tog slut alldeles för fort och man önskar att det var 8 dagar på veckan och att 3 av dom dagarna var helg, tänk vad skönt det hade varit! 🙂 En extra ledig dag där man har all tid till att göra det man inte alltid hinner med under vardagarna, det hade varit sååå perfect 🙂 Men nu ser ju tyvärr inte världen ut så, och det är nog inte så enkelt att lägga till en extra veckodag bara sådär, så därför är nu måndagen återigen kommen. Det innebär att det blir jobb för hela slanten, lite plugg, träning och kanske en träff med mammsen efteråt. Är så sugen på att gå till Cafe Mocco efter att ha sett många bloggare gå dit för att äta deras American Pancakes, JAG VILL OCKSÅ HA!! Jag får trösta mig med min hallonkvarg jag tänker äta till frukost idag, en god proteinboost som gör magen och sinnet glad då jag slipper höra min mage kurra haha 🙂 Kram på er ^^
20140728_075043
20140728_075314