Svettigt Träningspass

Phuuuu säger jag bara, shit vilket svettigt träningspass det blev idag 🙂 Ja det blev ett träningspass ändå, jag kände att den kvava luften blev för jobbig att bara sitta och gör ingenting i så jag tänkte att jag lika gärna kunde svettas lite extra på gymmet då, och som jag svettades haha 🙂 Jag gick en powerwalk som vanligt i 1 timme, i ett lite högre tempo än vanligt så där rann det hela tiden, sen så körde jag lite mage efter det och upptäcka att min nya träningströja från Nike (som är den bästa och skönaste träningströjan jag har provat, den sitter på plats, är tight och är riktigt skönt. Jag har en svart sen tidigare och nu även en lila, men ska köpa på mig flera färger) var dränkt i svett. Ett effektivt, varmt och bra pass kan man säga att det blev idag, riktigt skönt 🙂 Gick sedan till ICA för att köpa lite ingredienser jag och älsklingen ska ha till vår lunch nästa vecka, det blir pepparstek med ris och sallad, SÅ JÄKLA GOTT, köpte även lite kvarg att ha till frukost så jag får börja min dag med en proteinboost. Nu sitter jag i älsklingens säng och äter lite jordgubbar, en liten belöning för att jag ändå tog mig iväg till träningen 🙂
P1020259
P1020261
P1020263
P1020265