Tonfisksallad

Ni anar inte vad jag hittade inne i Kista galleria under lunchen idag, det var en ren slump men jag tror att det var meningen att jag skulle hitta de. Jag har nämligen hittat mina drömpumps som jag har letat som en dåre efter 😀 Tanken var att jag skulle kolla lite butiker och hoppas att jag skulle hitta någon snygg topp eller klänning, som vanligt så hittade jag inget (jag har hamnat i en svacka när det gäller kläder, gillar det inte och inget sitter snyggt 🙁 ) men när jag var påväg förbi Din Sko så tänkte jag ”äsch, jag kan kolla en snabbis och se om dom har något intressant på rean”, så jag gick in och det första jag ser, verkligen det första mina ögon fastnar på när jag ser reahörnan är ett par riktigt snygga svarta pumps, jag rusar fram och blir lite orolig när det står att det var en storlek 41, jag kollar runt efter andra storlekar men dessa var det enda. Då jag är en storlek 40-41 beroende på skor så provande jag dom ändå men dom var liiiite stora så med hjälp av personalen fick jag reda på att det var helt slut på storlek 40 i hela Stockholm, så de sa att med hjälp av en sula samt en hälgrepp-grej så skulle skon kännas mindre, vilket det gjorde så jag slog till direkt 😀 Äntligen så har jag mina pumps, ska se till att gå in dom först hemma sen så tror jag faktiskt att dom kommer bli mina favoriter 🙂 Jag får visa dom för er sen när ljuset är lite bättre för jag fick verkligen ingen bra eller rättvis bild på skorna 🙂
Annars så är det en sen dinnertime just nu, var och powerwalkade på gymmet efter jobbet och kände för något nyttigt och mättande, så det blev en pastasallad med tonfisk från Ica. Efter det så blir det att ta bort mitt gamla nagellack och måla på ett nytt i en rosanyans, då känner jag mig redo och fin inför morgondagens möte 🙂
2014-07-25 21.11.02
2014-07-25 21.11.46
2014-07-25 21.11.31