Moves

God morgon, idag så tog jag och älsklingen lite sovmorgon som var väldigt skönt och behövlig, första veckan efter semester är inte nådig kan jag säga er haha det kanske ni känner igen er i? 🙂 Men det är fredag i alla fall vilket är väldigt skönt ^^ Idag så blir det jobb i receptionen, jobb med idéen, plugg, planering av träningen, kolla kläder på nätet då mina garderob ekar TOMT och sedan lite förberedelser inför morgondagens möte, det är ett möte som hör ihop med det som jag gick på för några veckor sedan, så jag vill gärna vara så förberedd som möjligt 🙂 Annars då, jo jag skulle vilja tipsa om en liten rolig och fyndig sak du laddar ner som app i mobilen, Moves heter den och det är en stegräknare eller mer en rörelseräknare som dokumenterar om du promenerar, springer eller cyklar, så himla smart 🙂 Det är bara att ha den i byxfickan (vet inte om den reagerar om man har den i väskan) och genomföra din aktivitet så kan du se hur många steg du har tagit, väldigt smidigt. Idag så har jag redan hunnit gå 2472 steg och sprungit lite till bussen, ska bli kul att se hur många steg jag har gått innan jag lägger mig 🙂
Screenshot_2014-07-25-08-42-42