Mini Oreos

Ä N T L I G E N så har jag lyckats få upp alla mina bilder från Riga i bloggens bibliotek samt nästan fått upp alla på min dropbox så att jag kan skicka över dom till Lotta. Det är så många bilder som dessutom är så stora och det resulterar i att det tar lång tid att ladda upp och skicka iväg, men snart så har du dom på mailen Lotta 🙂 Så om ni kikar in på bloggen imorgon så ska ni få ta del av bilderna som jag tog under Rigakryssningen, Riga ur mitt perspektiv haha 🙂 Tänkte belöna mig med lite såhär på kvällskvisten innan läggdags med några Mini Oreos som jag köpte i båtens Taxfree, då jag inte äter godis så köpte jag 2 burkar samt en stor flaska Passoa till mig själv medans familjen fick allt godis. Om jag kommer ha ett uppehåll från kakor och bakverk under min slutspurt med träningen? Nja jag tror inte det, jag har ett för stort sötsug sen så känner jag att jag inte vill ha en massa förbud. Jag äter redan tillräckligt bra så jag anser att det inte gör någon större skada om jag äter något gottigt lite då och då 🙂 2014-07-24 21.49.39
2014-07-24 21.50.22