Calvin Harris

Good morning my lovely readers 🙂 Mår ni bra denna torsdagsmorgon? Med mig är det toppen, jag har sovit bra, känner mig utvilad och känner mig så där sprudlande glad inombords, det kommer hända så mycket skoj framöver som jag längtar så mycket efter 🙂 Jag får berätta om allt det lite senare, vill dra ut på det liiiiite till hihi, I’m evil I know 😉 Jag sitter i alla fall på jobbet just nu och har med hjälp av våra tekniker fått igång ena datorn som hade lagt av, så segt när det händer för om jag inte har en fungerande dator så kan jag inte göra mitt jobb, men det är tur att vi har 2 datorer i receptionen för annars hade det blivit lite smått kaos haha 🙂 Ska lugna nerverna och stressen lite med att lyssna på lite musik, just nu så spelas Summer av Calvin Harris väldigt flitigt i mina hörlurar, den låten är perfekt nu under sommaren, daahhhh haha 😀