Läsning + Skiss

God morgon god morgon 🙂 Idag så känner jag mig så mycket piggare, blev flera timmars sömn inatt jämfört med natten innan då jag bara sov i 1 timme (!!), så jag känner mig utvilad och glad just nu 🙂 Sov hemma igår så att jag kunde träffa familjen lite samt ge dom allt godis som jag hade köpt till dom från båten, det blev en del så jag hoppas jag inte förstör er LCHF nu med allt sött och kalorifullt haha, ni får äta lite lördagsgodis till helgen då, det kan ni i alla fall unna er 🙂
Idag så blir det att fokusera på 2 saker, eller tjaa 3 saker då jag sitter på jobbet just nu (men det är så lugnt så jag måste sysselsätta mig med något) och det ena är att fortsätta skissa på min idé som jag påbörjade igår, så kul att se att idén sätter fart och att det börjar gå framåt, och det andra är att börja studera lite. Jag och min älskling ska nämligen göra en väldigt roligt grej om ca 2-3 veckor som kommer bli så häftigt. Det är något som är helt nytt för mig, även nytt för honom, något som kommer innebära att en helt ny värld kommer öppna sig för oss och det är något som vi kommer behöva till hösten när vi reser iväg 🙂 Juste, angående resan, det har blivit lite ändringar med den, lite sista minuten-panik ändringar, men det kommer jag berätta om sen, jag vill ju inte spoila det för er redan nu, det hade inte varit roligt 😉
lll