Regal

Hur snygg är inte min nya klocka? 🙂 Det är en herrmodell då jag tyckte att dammodellerna var lite larviga med sina utsmyckade urtavlor, ramar och blingade band, jag kände att det inte var för mig så jag vände mig åt herravdelningen istället. Då jag även var ute efter en stor diameter på urtavlan så kände jag att jag bäst skulle hitta den där 🙂 Och där fann jag den, min allra första silverklocka från märket Regal, funnen vid Ur&Penns rea-hörna som jag fick för ett bra pris. Även en brun mobilväska (en sån man har runt halsen) fick jag som gåva med klockan, men då jag inte använder sånt så kommer jag ge bort den till någon eller jag kanske ska lotta ut den åt någon av er läsare? Vad skulle ni säga om det? 🙂 Det enda jag behöver göra med klockan är att minska omkretsen på bandet för det är rätt så för stort för mig just nu, men det är lätt fixat 🙂
2014-07-21 20.03.56
2014-07-21 20.06.26
2014-07-21 20.06.51