Brände Mig På Locktången

Haha jag är så jäkla trött just nu att mina ögon går i kors, dom känns så torra och jag hade mer än gärna velat åka hem för att lägga mig under täcket och låta mig försvinna in i drömmarnas värld, men det kan jag inte göra riktigt än 🙁 Först så måste jag klara mig igenom första dagen tillbaka till jobbet efter semestern….det kan bli tufft då jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. Har ni något bra vakna-till-liv tips ni vill dela med er av? Kommentera gärna så att folk slipper se mig med huvudet lutandes mot receptionsdisken haha 🙂
Men hörrni, gissa hur klumpig jag var under kryssningen till Riga under helgen 😀 Haha, det var en bra första erfarenhet av en locktång kan jag säga er, för det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men nu får vi inte missta oss för det är inte lockarna jag talar om. Lotta hade tagit med sig sin locktång på resan, som både hon och jag tyckte skulle vara kul om jag testade. Lockarna blev helt okej, kanske inte dom bästa men jag testade mest bara för skoj så dom hamnade kanske på fel höjd osv. Men, vad tror ni händer när jag lockar håret längst fram…? Jo, jag råkar bränna mig på min panna med tippen av tången så nu har jag ett mellanstort runt sår som gör så att det det ser ut som att jag har någon smittsam pestsjukdom i ansiktet. Jag hoppas att det läker fint och som det ska så det inte blir ett ärr. Sen ska jag bara våga mig på att testa min egna locktång jag köpte förra veckan, får se till att vara mer försiktig nästa gång så att jag inte råkar bränna mig på andra sidan av min panna haha 🙂
På bilden så har jag sminkat över med concealer samt brunpuder så det syns mer egentligen, det syns även bättre in real life 🙂
20140721_114844
20140721_120412
ggd