So Many Choices

Uach jag har verkligen vänt åt andra hållet när det kommer till min dygnsrytm, och det gäller även min älskling. Det hela började i lördags när vi av någon konstig anledning inte kunde somna förena vid kl 6 på morgonen och så har det varit fram tills idag. Om vi har tur så somnar vi vid 4-5 men det är inte ofta. Under natten idag så låg jag vaken till ca kl 5 men när jag väl somnade så vaknade jag hela tiden så det har inte blivit mycket sömn, tvingade liksom mig upp tidigt idag så att jag kanske blir trött vid en normal tid ikväll.
Annars då? Jo juste, sorry att bloggen inte uppdaterades igår men jag gjorde inget speciellt så jag visste inte vad jag skulle skriva om. Vi åt nygräddade pannkakor igen samt promenerade till ICA och köpte en sån stor multipack från GB med 5 stycken glasssorter som det finns 4 av varje av? Så gott ju, så många valmöjligheter, vilken ska man liksom ta haha Min favorit är ju Sandwich så den lär ta slut fortast, vilken är er favorit? 🙂
2014-07-17 14.13.30
2014-07-17 14.13.08
20140717_141050