Packar Inför Riga

Hihi jag har redan ätit 2 stycken glassar rån megaboxen från GB som vi köpte igår och det lär bli minst 2 stycken till innan jag somnar ikväll/inatt 🙂 Glass är ju så otroligt gott så då räcker det inte med att bara äta en glass, utan det måste bli minst 2… 😀 Jag kommer i alla fall belöna mig med en till efter att jag har packat allting inför Riga kryssningen som bär av imorgon. Ni kommer väl ihåg att jag sa att jag, Lotta och Nathalie (tråkigt nog så kan inte Nathalie följa med längre då det uppstod ett förhinder) skulle åka på en 40 timmars kryssning till Riga under en helg i sommar och nu har den helgen äntligen kommit 😀 Jag är så spänd och nyfiken över den här trippen och jag vet att jag och Lotta kommer få det så roligt därborta 😀 Ni kommer med all säkerhet få en bildbomb sen när vi har kommit hem igen, för om två stycken fotogalna personer ska på en liten weekendtripp tillsammans så kan det bara sluta på ett sätt – en kamera full med en massa roliga och knasiga bilder, minnen for life 😀 Men då återstår det bara att packa ner allting, vad ska man ha med sig under en 40 timmars kryssning? Man vill ju inte riktigt ta med sig för mycket men inte heller för lite. Här nedanför är en lista på det jag har kommit på hittills, ser ni något som saknas om som man bör ta med sig? 🙂
lista till riga